Timex Expedition North® Titanium Automatic: minimalistický dizajn, maximálna odolnosť

Timex

Timex Expedition North® Titanium Automatic: minimalistický dizajn, maximálna odolnosť

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

25 apríl 2024

Hodinky Timex Expedition North® Titanium Automatic sú pripravené na tie najnáročnejšie výzvy. Sú vybavené nárazuvzdorným titánovým puzdrom s priemerom 41 mm, ktoré dopĺňa zafírové sklíčko odolné proti poškriabaniu. Skrutkovacia korunka a zadná strana puzdra s vodotesnosťou 20 ATM robia z týchto hodiniek potápačský model.

 
  • Spoločnosť Timex predstavila nový model Expedition North® Titanium Automatic.
  • Hodinky sú vybavené kvalitným automatickým strojčekom a ich vodotesnosť s hodnotou 20 ATM umožňuje potápanie.
  • Model je k dispozícii v obchode Hodinkovna.sk.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.
 

Hodinky Timex Expedition North® Titanium Automatic vyrobené so starostlivosťou o životné prostredie, vybavené japonským automatickým strojčekom

Šedý ciferník je vybavený dátumovkou s označením dňa v mesiaci. Ručičky boli vyplnené povrchovou úpravou Super LumiNova® pre nočnú viditeľnosť, čo uľahčuje čítanie času v obmedzených svetelných podmienkach. Za zmienku stojí aj to, že hodinky sú vybavené japonským automatickým strojčekom a odolným olivovo zeleným textilným remienkom #TIDE™. Tento materiál je vyrobený z recyklovaného plastu pochádzajúceho z oceánu. Remienok je vybavený titánovou sponou.

 

Timex Expedition North na ruke

 

Timex Expedition North® Titanium Automatic - spoľahlivý spoločník na outdoorové dobrodružstvá

Hodinky Timex Expedition North® Titanium Automatic dokonale zodpovedajú dedičstvu značky Timex a cieľu spoločnosti vybaviť každého dobrodruha hodinkami, ktoré si poradia aj v tých najnáročnejších podmienkach. Tento model zároveň stelesňuje tradíciu automatických hodiniek, ktoré nikdy nepotrebujú výmenu batérie. Hodinky Expedition North® Titanium Automatic s robustnou titánovou konštrukciou a vodotesnosťou do 20 ATM sú ideálnym spoločníkom na outdoorové expedície, najmä pre milovníkov vodných dobrodružstiev. Vďaka svojmu minimalistickému dizajnu sa prekvapivo zároveň skvele hodí pre každodenný štýl, ktorému dodáva charakter a eleganciu.

 

Timex Expedition North životnosť

 

Titánové puzdro má veľkosť 41 milimetrov. Vďaka použitiu tohto materiálu sú hodinky mimoriadne odolné, a pritom veľmi ľahké. Za zmienku stojí remienok pripevnený k obálke, Timex uprednostňuje udržateľnosť, a preto tento model používa olivovo zelený textilný remienok vyrobený z recyklovaného plastu #TIDE™, materiálu získaného z plastov vyťažených z oceánov a pobreží.

 

Timex Expedícia Severná koruna

 

Ciferník hodiniek Timex je chránený zafírovým sklíčkom odolným voči poškriabaniu pre optimálnu prehľadnosť a odolnosť voči poškriabaniu. Vodotesnosť 20 ATM ešte posilňuje skrutkovacia korunka a zadná strana puzdra. Celé hodinky poháňa do chodu automatický strojček, ktorý nevyžaduje batériu. Zdrojom energie v hodinkách s týmto typom pohonu sú pohyby zápästia. V tomto konkrétnom prípade máme do činenia s japonským automatickým strojčekom Miyota, ktorý nesie 21 drahokamov.


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.