Ľahký, pevný, odolný voči všetkým podmienkam. Traser predstavuje titánovú kolekciu P99 T Tactical

Traser

Ľahký, pevný, odolný voči všetkým podmienkam. Traser predstavuje titánovú kolekciu P99 T Tactical

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

15 január 2024

Značka Traser predstavila rad P99 T Tactical. Hodinky z tejto série majú plášte vyrobené z odolného titánu triedy 5. Táto odroda zliatiny sa vyznačuje vysokou odolnosťou proti korózii a veľmi priaznivým pomerom pevnosti a hmotnosti. Hodinky vyrobené z tohto materiálu budú dobre fungovať za všetkých poveternostných podmienok, pretože sa nedeformujú pri teplotných výkyvoch.

 
 

Nefalšovaný pôvab titánu - hodinky Trasaer P99 T Tactical

Titán použitý v sérii P99 T Tatctical prešiel procesom pieskovania, čím jeho povrch získal surový charakter. Navyše, hoci je titán tvrdší kov ako oceľ, titánové hodinky vážia výrazne menej ako ich oceľové náprotivky. Modely z kolekcie P99 T Tactical s titánovým puzdrom a náramkom vážia len 122 gramov. Tieto vojenské hodinky sú vybavené pokročilou technológiou, ktorá zaručuje vynikajúcu funkčnosť za všetkých podmienok.

 

Traser P99 T Tactical Brown pánske hodinky

 

Traser P99 T Tactical - funkčnosť vo vojenskom štýle, energia športovej elegancie

Modely Traser radu P99 T Tactiacal sa vyznačujú originálnym geometrickým tvarom. Tento výrazný dizajn sa vyznačuje dynamikou a energiou. Modely Traser P99 T Tactical Grey TS-110668 a Traser P99 T Tactical Brown TS-110669 majú hnedé ciferníky s bielymi kontrastnými lineárnymi indexmi a značkami na intuitívne a rýchle čítanie času. Na obálke je umiestnený otočný rámik s červenými a bielymi značkami, vďaka čomu je veľmi funkčný. Hodinky Traser sú veľmi vydarenou kombináciou vojenského, úžitkového štýlu s dynamikou, ktorá je charakteristická pre športové hodinky. Tieto modely úspešne doplnia každodenný styling, ale osvedčia sa aj počas rôznych aktivít.

 

Traser P99 T Tactical Brown shield

 

Štyri modely z radu Traser P99 T Tactical

Model Traser P99 T Tactical Brown TS-110669 je vybavený robustným, flexibilným textilným remienkom NATO s titánovým kovaním. Farebná schéma remienka korešponduje s hnedým ciferníkom a červenými akcentmi na rámčeku. Tento typ remienka je veľmi funkčným riešením, pretože sa dá ľahko čistiť a vďaka jeho dĺžke možno hodinky nosiť aj cez oblečenie, čo môže byť užitočné najmä vtedy, ak plánujete hodinky používať pri potápaní a nosiť ich cez potápačský oblek.

 

Traser P99 T Taktický rámik

 

Model s bronzovým ciferníkom je k dispozícii aj s titánovým náramkom. Hovoríme o hodinkách Traser P99 T Tactical Brown TS-110668, ktoré sú celé vyrobené z titánu, vyzerajú veľkolepo a v surovej podobe pútajú pozornosť. Hodinky Traser P99 T Tactical Grey TS-110667 majú zasa sivý ciferník a modrý gumený remienok. Jeho titánový náprotivok je Traser P99 T Tactical Grey TS-110666. Hoci každý z modelov tejto série je vybavený systémom dvojitého puzdra, ktorý sa v hodinkách Traser používa už roky, po prvýkrát sa rozhodli použiť na konštrukciu vonkajšieho obalu titán. Vnútorná časť obalu je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, ktorá chráni mechanizmus pred vlhkosťou a prachom.

 

https://hodinkovna.sk/hodinky-traser

 

Hodinky Traser P99 T Tactical: magneticky odolné, s osvetlením Trigalight

Hodinky Traser P99 T Tacticalmagneticky odolné. Ciferníky sú vybavené dátumom dňa v mesiaci a dňa v týždni, denným časom a podsvietením Trigalight, ktoré zaisťuje čitateľnosť a rýchle čítanie časového údaju aj v obmedzených svetelných podmienkach. Trigalight je samočinná technológia, ktorá pozostáva zo sklenených trubíc plnených tríciom na mieste indexov a ručičiek. Tie vyžarujú svetelný lúč, ktorý je viditeľný až 25 rokov a nevyžaduje žiadny externý zdroj energie. V "nulovom" bode na rámčeku strojčeka boli tiež použité dve prekrížené tríciové trubice, pre jeho lepšie označenie. Aj tesnenie antireflexného zafírového skla, ktoré chráni ciferník, bolo potiahnuté fotoluminiscenčnou zlúčeninou, ktorá vyžaruje jemné zelené svetlo, keď sú hodinky vystavené umelému alebo slnečnému svetlu.

 

Traser P99 T Tactical trigalight

 

Hodnota vodotesnosti hodiniek 20 ATM spolu so skrutkovacou korunkou umožňuje voľné plávanie a potápanie bez akvalungu. Séria Traser P99 T Tactical je založená na quartzovom strojčeku Ronda 517 Swiss Made poháňanom batériou. Jedna batéria je schopná napájať mechanizmus približne 40-45 mesiacov. Ronda je jednou z popredných švajčiarskych značiek špecializujúcich sa na výrobu quartzových strojčekov, ktoré zaručujú vysokú presnosť a spoľahlivosť.

 

 Traser P99 T Tactical


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.