Venezianico Ultrablack premiéra. Najčiernejší štít na svete!

Novinky

Venezianico Ultrablack premiéra. Najčiernejší štít na svete!

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

24 február 2023

V poslednej kolekcii Venezianico Redentore sme mohli obdivovať množstvo žiarivých farieb v klasickom dizajne a štýle. Všestrannosť a proporčnosť Redentore sa tentoraz predstavila v úplne inom šate - minimalizovanom a mimoriadne modernom. Talianska značka predstavila limitovanú edíciu hodiniek Venezianico Ultrablack s hlbokým čiernym ciferníkom, akú sme na trhu s hodinkami ešte nevideli! Ako veľmi vás dokáže čierna farba očariť? Pozrite si novinku, ktorá bude čoskoro dostupná v našom obchode!

Ponorte sa do hlbín temnoty. Jedinečný ciferník hodiniek Venezianico Ultrablack

Samotná manufaktúra Venezianico prirovnáva hodinky Redentore Ultrablack k čiernej diere. A skutočne, ak sa človek začne pozerať do čiernej tmy hodiniek cez zafírovú šošovku (s vnútorným antireflexným krytom), ponorí sa do nekonečna, z ktorého neunikne ani svetlo. Tento efekt bol dosiahnutý pomocou Musou Black™, najčiernejšej akrylovej farby na svete s koeficientom absorpcie svetla 99,4 % až 99,8 %, z ktorej bol vyrobený ciferník hodiniek. Minimalizmus sa dosiahol tým, že sa hodinky zbavili akýchkoľvek značiek a jediné, čo je na ciferníku zastúpené, sú ručičky a logo značky. Absolútne čierna farba hodiniek Venezianico Ultrablack sprevádza myšlienku vesmíru, objavovania neznámeho, ktorú zdôrazňuje aj starostlivé gravírovanie ciferníka v podobe satelitov, hviezd a planét.

Farba bola vyvinutá v Japonsku spoločnosťou Koyo Orient Japan Co Ltd a vyrába sa pomocou pokročilých technológií, ktoré zaručujú jej kvalitu a trvanlivosť v priebehu času.
Hodinky Venezianico Ultrablack ako vyzerajú?

Venezianico Ultrablack - mechanizmus a konštrukcia hodiniek

Výber línie Redentore ako základu pre tento model je bezpochyby veľmi dobrým ťahom zo strany manufaktúry. Napriek absencii označenia ciferníka sa dbalo na presný chod hodiniek. Hodinky poháňa známy automatický kaliber Seiko NH35A. Konštrukcia 40-milimetrového puzdra je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele 316L a remienok, ako sa na značku sluší, je Made in Italy výroby - ide o kožu Anilveau v čiernej farbe. Hodinky Venezianico Redentore Ultrablack 1221510C budú skvelým doplnkom zbierky nielen medzi fanúšikmi benátskej značky, ale aj medzi tými, ktorým imponuje samotná myšlienka použitia absolútne čiernej farby v hodinárstve.

Kryt hodiniek Venezianico Ultrablack 1221510C

Aká je cena hodiniek Venezianico Ultrablack? Kde sa dá kúpiť.

Hodinky sa vyrábajú v silne limitovanej edícii. Manufaktúra Venezianico uvádza tri termíny dodania kolekcie, pričom počiatočný náklad je len 200 kusov. Nám sa podarilo získať hodinky Venezianico Redentore Ultrablack 1221510C a čoskoro si ich budete môcť kúpiť v našom obchode s hodinkami. Cenníková cena je 500 EUR.


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.