Fossil vždy trendy. Nová kolekcia na leto pre mužov a ženy

Novinky

Fossil vždy trendy. Nová kolekcia na leto pre mužov a ženy

Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.

26 apríl 2023

Keď hľadáte módne hodinky na leto, oplatí sa pozrieť na ponuku spoločnosti Fossil. Kolekcia je určená pre mužov aj ženy. Obsahuje farebné modely, hodinky v potápačskom štýle, ako aj modely, ktoré vyžarujú eleganciu a šarm. Oslovia každého, kto hľadá cenovo dostupné hodinky s moderným dizajnom s vintage prvkami. Pozrite si najnovšie hodinky GMT, novinku radu Carlie a farebne bohatú kolekciu Fossil FB - 01.

  • Kolekcia Fossil na leto 2023 sa okrem iného rozšírila o hodinky s funkciou GMT, ktoré rozširujú modrý rad. Ide o vodotesné modely na náramku alebo remienku.
  • Dámske modely zahŕňajú šperky na retiazkovom náramku Fossil Carlie.
  • Rad Fossil FB-01 zahŕňa hodinky v najmodernejších farbách vrátane purpurovej alebo citrónovej, ako aj v klasickom bielom a zlatom prevedení.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu

Fossil Blue a Fossil Blue GTM. Nové hodinky pre mužov

V letnej sezóne 2023 sa uvádza špeciálna edícia hodiniek Fossil Blue GMT. Nová kolekcia bola navrhnutá s ohľadom na nadšencov potápania. Sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, majú otočný rámček, pevné fluorescenčné ručičky a indexy pre ľahkú viditeľnosť. Výrazný bodkovaný trojuholník umožňuje rýchlo nájsť polohu rámčeka. Hodinky sú navyše vodotesné do 100 metrov a majú vymeniteľné remienky. V našom obchode nájdete hodinky Fossil na náramku Blue GMT FS5991 a návrh na silikónovom remienku v morskej farbe Fossil Blue GMT FS5992.

Farby hodiniek Fossil Blue a Fossil Blue GMT 2023

Predstavené bolo aj pokračovanie základnej kolekcie hodiniek Fossil Blue, aktualizované o novú farebnú schému. Bestsellerom sú sivé hodinky Fossil Blue FS5994 s kontrastnou luminiscenciou na indexoch a ručičkách. Do ponuky pribudli aj hodinky Fossil FS5997 zachované v červenej farbe, biele Fossil FS5999 a tmavomodrá verzia Fossil FS5998.

Hodinky Fossil Blue pre mužov

Fossil FB - 01. Energické farby a lesklé detaily.

Letné šialenstvo značky Fossil s najnovšou kolekciou FB-01 je ideálne na ležérny styling v jemnom alebo žiarivejšom vzhľade. Táto zákazníkmi obľúbená kolekcia značky bola aktualizovaná silikónovými remienkami v pôsobivých farbách. Patria k nim hodinky Fossil FB-01 ES5289 v nezvyčajnej citrónovej farbe alebo Fossil FB-01 ES5290 v purpurovej farbe. Nechýbala ani klasika vrátane bielo-zlatých hodiniek Fossil ES5286. Všetky hodinky z kolekcie FB - 01 2023 zdobia trblietavé kryštály namiesto indexov.

Bielo-zlaté hodinky Fossil FB-01 ES5286 2023

Fossil Carlie pre milovníkov jednoduchej elegancie.

Medzi novinkami je aj upravená verzia najpredávanejších hodiniek Fossil Carlie. Extrémne tenké puzdro bolo doplnené minimalistickým náramkom s retiazkou z drahokamov. Veľkým plusom je, že články sú nastaviteľné, takže každá zákazníčka si bude môcť nezávisle prispôsobiť veľkosť náramku svojmu zápästiu. V ponuke sú modely v zlatom a ružovom zlate v referenciách Fossil Carlie ES5272 a ES5273.

Elegantné zlaté a ružovo-zlaté hodinky Fossil Carlie ES5272 ES5273

Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.