Francúzske remeselné spracovanie. YEMA Rallygraph a pretekárske vozidlá zo 60. rokov.

Novinky

Francúzske remeselné spracovanie. YEMA Rallygraph a pretekárske vozidlá zo 60. rokov.

Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.

21 apríl 2023

Francúzska značka hodiniek YEMA uviedla na trh nové modely radu Rallygraf Meca-Quartz, ktoré, ako zdôrazňuje manufaktúra, sú vytvorené s ohľadom na nadšencov rýchlej jazdy. Svedčí o tom už štýl, ktorý pripomína prístrojové dosky starých pretekárskych áut. Hodinky ponúkajú pred nositeľom oveľa viac než skvelý francúzsky dizajn. Objavte hybridný mechanizmus s bohatou funkčnosťou.

  • Hodinky ukazujú dva spôsoby chodu, plynulú sekundovú ručičku a quartzový chod hodinovej a minútovej ručičky.
  • Dizajn pripomína pretekárske automobily Crosslé Car Company zo 60. rokov minulého storočia.
  • V ponuke je 5 hodiniek, ľahkých a funkčných, ktorých plášte majú priemer 39 mm.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.

Hybridný kaliber v hodinkách YEMA Rallygraf

K dispozícii je quartzovo-mechanický kaliber VK64 proudkcji Seiko (32 768 Hz) s funkciami indikácie hodín, minút, sekúnd, dátumu a chronografu. Hybrid rozlišuje dve diela mechanizmu. Kremenný kaliber poháňa funkcie merania času, zatiaľ čo mechanický modul ovláda chronograf a zároveň zabezpečuje plynulý pohyb sekundovej ručičky. Mechanizmus podporuje aj funkciu tachymetra, ktorá umožňuje vypočítať priemernú rýchlosť na danej vzdialenosti. Vďaka tomu všetkému sú hodinky YEMA Rallygraf ako stvorené pre motoristických nadšencov.

Yema Rallygraf Meca-Quartz Chronograph YMHF1580-LM

Pretekárske hodinky YEMA Rallygraf. Detaily viditeľné z každého uhla

Dizajn línie YEMA Rallygraf úzko súvisí s láskou značky k starým ikonickým pretekárskym vozidlám zo 60. rokov, ako sú Crosslé 90F a Protlé Crosslé 9S. Značka pripomína francúzsku školu klasických automobilových pretekov a zároveň ponúka hodinky s vintage štýlom. Charakteristickým znakom hodiniek sú šachovnicové vlajky na ciferníku, ktoré sú ochrannou známkou značky Rallygraf už od 60. rokov minulého storočia. Dizajn chronografov je štylizovaný podľa palubných dosiek starých automobilov a tlmená farebná schéma dokonale odráža atmosféru pretekárskych vozidiel. YEMA ponúka 5 farebných variantov vrátane zeleného YMHF1580-ZM, bordového YMHF1580-LM alebo ikonického čierneho s akcentmi béžovej YEMA Rallygraf Reverse Panda YMHF1580-AA. Celok dotvárajú detaily: vypuklé sklíčko K1 pre uhladený tvar, bočné tlačidlá vrátane korunky a ozdoba viditeľná len pre nositeľa hodiniek - historický erb YEMA vyrazený na zadnom kryte.

Classic Racing School 1960s závodné autá Francúzsko

Špecifikácie hodiniek Yema Rallygraf

  • Obálka: V prípade potreby môžete využiť aj ďalšie služby, ktoré vám pomôžu pri výbere hodiniek: 39 mm, leštená nehrdzavejúca oceľ 316L
  • Rámček: z hliníka, matný, s tachymetrickou stupnicou
  • Pohyb: Seiko VK64 mechanicko-kvarcový hybrid
  • Korunka: tlačidlová s logom YEMA
  • Ciferník a ručičky: matný povrch, aplikované indexy, ručičky z leštenej ocele, Super-LumiNova BGW9
  • Sklo: minerálne K1, priemer 2 mm s dvojitou kupolou
  • Vodotesnosť: 10 ATM
  • Náramok/ remienok: nehrdzavejúca oceľ 316L alebo pravá koža
Veko hodiniek Yema Rallygraf Meca-Quartz


Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.