Nová veľvyslankyňa Guess Georgina Rodriquez

Guess

Nová veľvyslankyňa Guess Georgina Rodriquez

Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.

23 november 2023

Georgina Rodriguez, známa svojou kariérou modelky, svetom influencerov a rôznymi reklamnými kampaňami, dobýva svet hodiniek s kultovou značkou Guess! Ak ste fanúšikom alebo fanúšičkou módnych noviniek, potom sa pozrite do sveta hodiniek Lady Idol s ich novou ambasádorkou Georginou!

Georgina deň ako synonymum inšpirácie Guess

Kreatívny riaditeľ spoločnosti Guess Paul Marciano zdôrazňuje, že inšpirácia pre nadchádzajúcu a ikonickú kolekciu hodiniek Lady Idol pochádza zo zachytenia jedného dňa veľvyslankyne, ktorý by určite prekvapil nejedného človeka.

Miesto, kde sa fotografovanie uskutočnilo, ukážkovo odráža Georgininu dušu a harmonický život. Historický hotel Santo Mauro v Madride je pre takú populárnu módnu ikonu dokonalým pozadím, ktoré zachytáva každodenný luxus a neskrývané nadšenie, ktoré ju obklopuje.

Prečo práve Georgina Rodriguez? Je to otázka, ktorá sa ozýva v celej kampani. Georgina Rodriguez je viac než len tvár, stelesňuje svoj jedinečný štýl a je silnou a sebavedomou ženou. Posolstvo kampane sa točí okolo myšlienky, že nosením hodiniek Lady Idol ľudia nielen vyjadrujú svoj štýl, ale aktívne prispievajú k pozitívnej zmene vo svete módy.

Georgina Rodriquez s novými hodinkami Lady Idol

Hodinky Guess Lady Idol x Georgina Rodriquez - hýrenie farieb a latinských tradícií

Moderná kampaň nie je úplná bez solídnej stratégie pre sociálne médiá a Georgina Rodriguez to dobre chápe. Spolu so značkou Guess ambasádorka aktívne komunikuje so svojím publikom na rôznych platformách, zdieľa postrehy zo zákulisia, osobné príbehy a aktuálne informácie o vplyve, ktorý kampaň vyvoláva. Tento interaktívny prístup nielenže posilňuje vzťah medzi značkou a spotrebiteľom, ale zároveň podporuje pocit komunity medzi tými, ktorí sa zaujímajú o svet hodiniek a módne novinky.

Vďaka svojmu obrovskému dosahu na platformách, ako je Instagram, mohla Georgina celému svetu oznámiť, že prispela ku kampani, na ktorú sa bude určite dlho spomínať. Jej sledovanosť je viac ako 53 miliónov ľudí! Pre značku Guess je to ohromujúce číslo, ktorým opäť dobyla svetový trh.

Veľvyslankyňa Georgina Rodriguez s novými hodinkami Lady Idol

Žiarenie elegancie v nových hodinkách Guess

Hoci do kolekcie Lady Idol v spolupráci s Georginou Rodriguez pribudli len tri modely, na každom z nich je určite niečo, čím vyniknú. Samozrejme, samotné hodinky sú nielen štýlovým doplnkom, ale aj symbolom cieľa a odhodlania. Každé hodinky boli navrhnuté s dôkladným dôrazom na detail, čo odráža Georginin záväzok ku kvalite, remeselnému spracovaniu a neuveriteľnému vizuálnemu dojmu.

Prvé z hodiniek v zlatej farbe sú obľúbené hodinky ambasádorky, vďaka ktorým sa budete cítiť výnimočne aj vy! Minimalistický obal bol potiahnutý PVD vrstvou žltého zlata, pričom jemné leštenie brokátového ciferníka dokonale podčiarkuje jeho krásu. Okrem toho je na ňom umiestnené ikonické logo značky Guess, ktoré zobrazuje fungovanie hodinkového mechanizmu! Skvelé riešenie, ktoré nielenže vytvára jedinečný vizuálny efekt, ale zároveň na seba upozorňuje. Ak ste fanúšikom inej farebnej schémy, potom vám kolekcia Guess Lady Idol ponúka strieborný alebo ružovozlatý odtieň. Vďaka prítomnosti trblietavých kamienkov sa môžete cítiť ako Georgina Rodriguez a preniesť sa do jej čarovného sveta.

Georgina Rodriquez v novej kampani Guess

Módna revolúcia značky Guess a Georginy Rodriquez

Kampaň Guess s Georginou Rodriguez je viac než len marketingový počin. Je to záväzok vytvoriť lepší svet. Spojením štýlu s obsahom značka nielen pozdvihuje svoje výrobky, ale prispieva aj k významným spoločenským zmenám. Ako spotrebitelia si už nekupujeme len hodinky - investujeme do vízie svetlejšej a rozmanitejšej budúcnosti. Táto kampaň slúži ako pripomienka, že móda môže byť dôvodom na začatie pozitívnej transformácie, a značka Guess je v tomto smere na čele.


Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.