Novinky od spoločnosti Suunto - uvedenie nových farieb pre hodinky série Race a slúchadlá Sonic

Suunto

Novinky od spoločnosti Suunto - uvedenie nových farieb pre hodinky série Race a slúchadlá Sonic

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

25 január 2024

Fínsky výrobca inteligentných hodiniek Suunto predstavil nové modely zo svojej populárnej série Race. Tentoraz značka stavila na farebnú rozmanitosť. Hodinky Suunto Race sú k dispozícii v troch nových farebných variantoch. To však nie sú všetky novinky od výrobcu. Svoju premiéru majú za sebou aj slúchadlá Suunto Sonic s kostným vedením.

  • Fínsky výrobca Suunto vydáva nové farebné verzie svojich hodiniek v rámci série Race.
  • K dispozícii sú nové varianty Midnight, Birch a Amethyst.
  • Spoločnosť Suunto predstavila aj nové slúchadlá Suunto Sonic s kostným vedením
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.

Suunto Race v troch nových farebných prevedeniach

Modelový rad Suunto Race bol rozšírený o nové farebné verzie. Patria medzi ne farby Midnight (SS050930000), Birch (SS050931000) a Amethyst (SS050933000). Midnight a Birch sú varianty vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, zatiaľ čo Amethyst je vyrobený z titánu. Hodinky sú vybavené obrazovkami AMOLED s vysokým rozlíšením, viac ako 95 športovými režimami, offline mapami alebo pokročilými tréningovými údajmi. Suunto Race sú kompletné športové hodinky, s ktorými sa môžete pripraviť na tréning alebo preteky. Hodinky poskytujú aj prehľad o procese vašej regenerácie.

Suunto race midnight

Prehľadný displej a revolučná digitálna korunka hodiniek Suunto Race

Hodinky Suunto Race sú vybavené jasným 1,43-palcovým dotykovým displejom, ktorý zabezpečuje rýchle čítanie zobrazeného obsahu aj na slnečnom svetle. Digitálna korunka umiestnená na boku poskytuje pohodlie a jednoduchú navigáciu v menu. Hodinky Suunto Race boli testované podľa vojenských noriem, čo znamená, že sú dokonalým spoločníkom do najnáročnejších podmienok.

Suunto race birch

Dlhá životnosť batérie prístroja Suunto Race

Výdrž batérie pri používaní prehľadného displeja AMOLED je výnimočne dlhá. S vybraným režimom batérie Performance môžete trénovať až 40 hodín. Režim Tour vám zase dáva možnosť užívať si ďalšie hodiny sledovania GPS a používať hodinky až 5 dní. Suunto Race vám tiež umožňuje sledovať účinky vašich tréningov. Inteligentné hodinky poskytujú personalizovanú spätnú väzbu o tréningovej záťaži, pokroku a regenerácii vypočítanú na základe variability srdcovej frekvencie (HRV). Suunto Race sa vyznačuje elegantným dizajnom, ako aj tréningovými funkciami a podporou pre každodenné situácie. Od nepretržitého monitorovania aktivity a srdcovej frekvencie až po zasielanie inteligentných upozornení a výstrah.

Suunto race titanium amethyst

Tréningy obohatené o hudbu so slúchadlami Suunto Sonic

Nové slúchadlá od spoločnosti Suunto majú dizajn s otvorenými ušami, ktorý poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku prostredníctvom kostného vedenia. Táto konštrukcia umožňuje kombinovať športové aktivity s plným vedomím o premávke. Vďaka tomu môžete počuť zvuky okolo seba, ako aj svoju obľúbenú hudbu. Na rozdiel od tradičných slúchadiel do uší slúchadlá Suunto Sonic spočívajú na čeľustnej kosti a ponechávajú zvukovod otvorený bez toho, aby odrezali zvuky prírody alebo dopravy.

Suunto sonic black

Tieto slúchadlá majú ľahkú, pohodlnú konštrukciu a novo navrhnutý menič. Poskytuje vyššiu citlivosť, vylepšené basy a znížený únik zvuku. Odolnosť voči vode IP55 vám umožňuje trénovať v horúcom, chladnom aj daždivom počasí. Jedno plné 60-minútové nabitie slúchadiel poskytuje až 10 hodín používania. Zatiaľ čo 10-minútové nabíjanie vybitých slúchadiel poskytne 3 hodiny prehrávania. Slúchadlá Suunto Sonic sú k dispozícii vo farbách Lime (SS050947000) a Black (SS050946000).

Suunto sonic lime


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.