Suunto Vertical Week - súťažte o najväčší výškový prírastok so športovými aplikáciami Suunto

Suunto

Suunto Vertical Week - súťažte o najväčší výškový prírastok so športovými aplikáciami Suunto

Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.

21 marec 2024

Jubilejný 10. ročník súťaže Suunto Svetový vertikálny týždeň potrvá do 24. marca. Podujatia sa zúčastňujú všetky druhy športovcov a outdoorových nadšencov. Od trialových bežcov, lyžiarov cez horolezcov, cyklistov až po dobrodruhov a turistov. Cieľom súťaže je určiť, ktorá krajina a druh aktivity zvíťazí, pričom sa môže pochváliť najväčším prevýšením.

  • Suunto Svetový vertikálny týždeň je každoročná iniciatíva, ktorá spája rôznorodých športovcov a outdoorových nadšencov.
  • Hlavným cieľom podujatia je určiť, ktorá krajina dosiahne najväčší nárast nadmorskej výšky počas rôznych typov aktivít.
  • Účastníci môžu sledovať svoj pokrok pomocou dvoch aplikácií SuuntoPlus: Vertical Week a Vertical Race.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.

Suunto World Vertical Week pre každého milovníka outdoorových aktivít

Suunto Vertical Week je každoročná iniciatíva, ktorú značka organizuje od roku 2016 , bez ohľadu na to, kde žijete. Tohtoročný ročník sa koná od 18. do 24. marca. Jeho hlavným cieľom je monitorovať kilometre a prevýšenia prekonané po celej krajine a sčítať ich. Preto bez ohľadu na vaše preferencie sa do podujatia môžu zapojiť bežci, milovníci horskej turistiky aj parašutisti.

Suunto Svetový vertikálny týždeň

Suunto World Vertical Week - ktorá krajina je najšportovejšia?

Vertikálny týždeň je tiež príležitosťou súťažiť o titul najzdatnejšej krajiny, kde sa môžete postaviť proti ostatným a zistiť, kto získa najväčší výškový náskok. Ako každý rok, na konci podujatia sa výsledky všetkých účastníkov sčítajú a zistí sa, ktorá krajina dosiahla najvyššiu nadmorskú výšku a ktorý šport bol najobľúbenejší. Minulý rok sa na podujatí zúčastnilo 153 000 používateľov hodiniek Suunto. Ako najobľúbenejší šport sa ukázal skitouring, nasledovaný horolezectvom a bežeckým behom. Najväčšie prevýšenie spomedzi krajín dosiahlo Rakúsko, nasledované Talianskom a Slovenskom.

Suuntoo Vertikálna solárna

Dve športové aplikácie Suunto na sledovanie vašich pokrokov počas Svetového vertikálneho týždňa Suunto

Počas podujatia môžu účastníci sledovať svoj pokrok v prekonávaní prekážok v nových športových aplikáciách SuuntoPlus Vertical Week. Prvou je Vertical Week, ktorá počíta každý nastúpaný meter a zobrazuje celkovú nadmorskú výšku za aktuálnu aktivitu aj za celý týždeň. Druhou aplikáciou je SuuntoPlus Vertical Race, ktorá umožňuje bežcovi sledovať vertikálne tempo behu. Aplikácia v jednom zobrazení zobrazuje, ako ďaleko je účastník od cieľovej čiary, ako aj to, či je pod alebo nad svojím priemerným tempom. Výsledky súťaže Suunto Vertical Week 2024 budú zverejnené 29. marca.

Suunto Vertical na zápästí

Zobraziť všetky hodinky Suunto


Ladislav Marko

Má rád luxusné hodinky, zbožňuje automaty a vášnivo ich zbiera. Zároveň pozorne sleduje všetky novinky a udalosti zo sveta hodiniek. V súkromí vášnivo pláva a cestuje po svete.