Tissot T-Race MotoGP™ - ďalší diel špeciálnej kolekcie

Novinky

Tissot T-Race MotoGP™ - ďalší diel špeciálnej kolekcie

Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.

19 apríl 2023

Švajčiarska spoločnosť Tissot je už viac ako dve desaťročia oficiálnym partnerom a časomeračom najdôležitejšieho seriálu motocyklových pretekov MotoGP™. Presnosť je tu kľúčová a presné merania sú rozhodujúce pre získanie majstrovských titulov. Na oslavu a podporu svojho pretrvávajúceho partnerstva so sériou motocyklových pretekov spoločnosť Tissot pokračuje vo svojej tradícii vytvárania limitovaných edícií hodiniek v rámci svojej dlhoročnej kolekcie T-Race.

  • Dizajn je inšpirovaný tachometrom a riadidlami motocykla. Dlhoročná spolupráca je zvýraznená gravírovaním na zadnej strane hodiniek.
  • Charakteristickým znakom výrobku je rozšírený chronograf s presnosťou 1/10 sekundy. Je vybavený funkciami SPLIT a ADD. Okrem toho disponuje funkciou EOL.
  • Hodinky Tissot T-Race MotoGP™ sú limitované na 8 000 kusov. Sú k dispozícii na našej webovej stránke za cenu 3500 GBP
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu

3 Hodinky Tissot T-Race MotoGP™

Svet MotoGP™ je pevne zakotvený v DNA značky Tissot. Nadšenci motorizmu tak majú možnosť nosiť na zápästí hodinky, ktoré zodpovedajú ich záujmom. V kolekcii sa už objavili hodinky Tissot T-Race MotoGP T141.417.11.057.00 alebo Tissot T115.427.27.057.00 s dynamickým, športovým dizajnom. Rámčeky pripomínajú brzdové kotúče, zatiaľ čo tlačidlá pripomínajú stupačky alebo volant. Novinkou švajčiarskej značky je Tissot T-Race MotoGP Chronograph 2023 Limited Edition T141.417.37.057.01, limitovaná na 8 000 kusov.

Puzdro hodiniek Tissot T-Race MotoGP T141.417.37.057.01

Kde sa počíta čas. Bohatá funkčná výbava hodiniek Tissot T-Race MotoGP™

Model Tissot T-Race MotoGP Chrono Limited Edition ponúka veľmi rozsiahlu funkcionalitu uzavretú v zaujímavom dizajne. Švajčiarsky quartzový strojček ETA G10.212 s funkciou chronografu umožňuje ovládať čas niekoľkými rôznymi spôsobmi. Je vybavený 30-minútovým a 1/10-sekundovým počítadlom. Je vybavený funkciou SPLIT-TIME, ktorá slúži na odčítanie medzičasu, zatiaľ čo stopky pokračujú v meraní času. K dispozícii je aj funkcia ADD-TIME, ktorá slúži na meranie trvania po sebe nasledujúcich udalostí bez vynulovania medzičasov. Každý po sebe nasledujúci nameraný časový úsek sa pripočíta k predchádzajúcemu. Funkcia EOL hodinky upozorní, keď je potrebné vymeniť batériu. Hodinky Tissot T-Race MotoGP™ T141.417.37.057.01 sú vybavené aj dátumovkou a tachymetrickou stupnicou.

Hodinky Tissot T-Race MotoGP T141.417.37.057.01 na zápästí

Dizajn inšpirovaný MotoGP™

Dizajn samotného chronografu je inšpirovaný tachometrom motocykla a tlačidlá riadidlami motocykla. Dominantnými farbami sú čierna a červená s akcentmi bielej v číslovaní ciferníka. Jasne červené prvky a remienok dodávajú hodinkám športový nádych a pripomínajú rýchlosť, ktorá sprevádza túto vzrušujúcu súťaž. V hodinárstve boli použité hodnotné materiály vrátane nehrdzavejúcej ocele, ktorá je navyše potiahnutá čiernou PVD vrstvou. Ciferník je chránený zafírovým sklíčkom s antireflexnou vrstvou, čo uľahčuje jeho čítanie na jasnom slnečnom svetle. Pohodlie zabezpečuje plastový remienok zakončený štandardnou sponou.

Tissot T-Race MotoGP™ 2023 so zberateľským gravírovaním a krabičkou v tvare prilby

Dlhoročné partnerstvo je zvýraznené gravírovaním na zadnej strane hodiniek, na ktorom je zobrazené logo MotoGP™ doplnené logom Tissot 1853, ktoré je doplnené textom "Official Timekeeper". Centrálne ozdoby obklopujú informácie o hodinkách vrátane vodotesnosti 10 ATM alebo čísla obmedzenia. Hodinky sa dodávajú v špeciálnom puzdre v tvare motocyklovej prilby, ktoré bude hrdo reprezentovať svet motocyklových pretekov na poličke každého fanúšika MotoGP™.

Balenie prilby pre hodinky Tissot MotoGP T141.417.37.057.01

Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.