Tri exkluzívne hodinky na Deň matiek. Certina vyberá tohtoročné darčeky

Novinky

Tri exkluzívne hodinky na Deň matiek. Certina vyberá tohtoročné darčeky

Zuzana Marková

Okrem zbierania elegantných dámskych hodiniek a šperkov (a písania o nich) sa venuje aj poradenskej činnosti. Veselá postava, ktorá je vždy pripravená poradiť a pomôcť. Súkromne vedie aktívny životný štýl a miluje prípravu chutného sushi.

12 máj 2023

Tento rok padla na zlato! Spoločnosť Certina predstavila svoje tri novinky, ktoré budú skvelým nápadom na darček ku Dňu matiek. Rad exkluzívnych noviniek prinesie radosť nielen v tento významný deň - hodinky budú spoločníkom pri každej dôležitej príležitosti v živote maku. Čo ponúka švajčiarska značka?

  • Certina je uznávaná švajčiarska značka, ktorú majú ženy veľmi rady. Samotná značka vybrala 3 najlepšie modely ako darček pre matky.
  • Medzi návrhmi sú hodinky DS-8 s perleťovým ciferníkom, DS Action s lesklým ciferníkom a vodotesnosťou 20 ATM a tlmené, módne hodinky DS-6.
  • Všetky hodinky majú vysoko presnú prácu strojčeka potvrdenú certifikátmi.
  • Ďalšie informácie o hodinkách nájdete na našom blogu

Pre mamičky, ktoré majú rady klasiku - Certina DS-8 Lady

Jemný dizajn hodiniek Certina DS-8 Lady C033.051.33.118.00 zaručuje precízny výkon a kvalitné spracovanie. Hodinky sú skvelé pre mamičky, ktoré majú rady každú sekundu pod kontrolou, čo zabezpečuje quartzový strojček s chronometrickou presnosťou. Tá je dosiahnutá vďaka patentovanej technológii Precidrive™. Vzhľad hodiniek je skutočnou klasikou, ktorú zdobí množstvo výrazných ozdôb. Perleťový ciferník, indexy zo žltého zlata a PVD povrchová úprava robia tieto hodinky jemnými a nadčasovými. Opulentný interiér v podobe švajčiarskeho mechanizmu a robustná konštrukcia zasa napriek priemeru obálky len 27 milimetrov zaručujú dlhú životnosť. Výsledok? Mimoriadne elegantné, odolné a presné hodinky na dlhé roky.

Zegarek na dzień matki złota Certina DS-8 Lady C033.051.33.118.00

Športovo-elegantné hodinky Certina DS Action Lady

Séria DS Action je známa svojou veľmi dobrou odolnosťou voči vode. A tak sú hodinky Certina DS Action Lady C032.951.33.361.00 hodinkami s vodotesnosťou 200 metrov. Ich dizajn kombinuje športovú konštrukciu a vysoko zdobené detaily. Je to možnosť pre mamičky, ktoré hľadajú športovo-elegantný model, ktorý bude univerzálnou voľbou a hodí sa k mnohým štýlom. Presnosť hodiniek Certina potvrdzuje certifikát COSC. PVD povrchová úprava zo žltého zlata a lesklý ciferník s ostrými indexmi im dodávajú nevšedný šarm. Samotné hodinky pôsobia na zápästí veľmi jemne vďaka 29 mm širokému obalu.

Zlaté hodinky Certina DS Action s lesklým ciferníkom C032.951.33.361.00

Vždy trendy. Návrh zlatých hodiniek Certina DS-6

Pre tých, ktorí hľadajú skutočnú klasiku v zlatom prevedení ako darček, sú vhodným tipom hodinky Certina DS-6 Lady C039.251.33.367.00. Ide o model bez lesklých ozdôb, ktorého dizajn odráža súčasné trendy v tomto odvetví. Ide o dámske hodinky, ktoré budú nepochybne vhodným, exkluzívnym darčekom. Ich presnosť potvrdzuje aj certifikát COSC. Náramok a obálka z ušľachtilej ocele 316L sú potiahnuté zlatou PVD vrstvou. Obal hodiniek je väčší ako u ich predchodcov - má 35 mm. Stále však ide o univerzálnu dámsku veľkosť, ktorá veľmi dobre sedí na zápästí. Zaujímavý efekt prináša široký rámik, ktorý dodáva zlatému ciferníku dodatočnú hĺbku.


Zuzana Marková

Okrem zbierania elegantných dámskych hodiniek a šperkov (a písania o nich) sa venuje aj poradenskej činnosti. Veselá postava, ktorá je vždy pripravená poradiť a pomôcť. Súkromne vedie aktívny životný štýl a miluje prípravu chutného sushi.