Prichádza nový model Suunto - Vertical vo verzii Solar Steel

Suunto

Prichádza nový model Suunto - Vertical vo verzii Solar Steel

Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.

18 marec 2024

Suunto Vertical sú nepochybne mimoriadne funkčné a výkonné inteligentné hodinky, ktoré sú ideálne pre milovníkov všetkých druhov fyzických aktivít, najmä tých outdoorových. O užitočnosti modelu Vertical svedčí napríklad jeho ocenenie v kategórii "navigácia" v súťaži The Great Outdoors Gear Awards 2023. Spoločnosť Suunto čoskoro predstaví nový model Vertical so solárnym nabíjaním.

  • Spoločnosť Suunto uvádza na trh novú verziu modelu Vertical.
  • Model Vertical Solar Steel sa nabíja solárnou energiou a ponúka množstvo funkcií pre outdoorové aktivity.
  • Model bude čoskoro k dispozícii v obchode Hodinkovna.sk.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.

Výnimočná výdrž batérie Suunto Vertical Solar Steel

Hodinky Suunto Vertical Solar Steel majú výdrž batérie až 85 hodín pri najpresnejšom nastavení GPS. V každodennom režime poskytne základná verzia Vertical až 60 dní prevádzky, zatiaľ čo verzia Solar môže fungovať až rok bez nabíjania. Solárne nabíjanie navyše predlžuje životnosť batérie až o 30 %. Takéto parametre určite uspokoja tých, ktorí majú v pláne pravidelné a dlhodobé aktivity, najmä v prírode.

Suunto Vertical Solar Steel nepostrádateľný pri outdoorových dobrodružstvách

Hodinky Suunto Vertical Solar Steel sú vybavené 1,4-palcovým LED displejom s rozlíšením 280 x 280 pixelov. Tento displej má dobrú čitateľnosť a solídny výkon, čo je dôležité pri dlhých outdoorových výpravách. Model Solar Vertical sa rovnako ako jeho predchodcovia špecializuje na outdoorové aktivity a ponúka funkcie užitočné pri dlhých eskapádach, horolezectve alebo trekingu. Jeho športové režimy sú navrhnuté tak, aby vyhovovali výzvam outdoorových aktivít a poskytovali nielen sledovanie aktivít, ale aj dodatočnú podporu pri navigácii a bezpečnosti.

Suunto Vertical Solar Steel outdoor

Vysoká funkčnosť prístroja Suunto Vertical Solar Steel

Solárna verzia hodiniek Suunto Vertical ponúka, samozrejme, aj monitorovanie spánku meraním celkovej kvality spánku, ako aj pokročilé funkcie monitorovania zdravia, ako je srdcová frekvencia a variabilita srdcovej frekvencie. Model je vybavený aj barometrom, ktorý je užitočný najmä počas horských aktivít. Stupeň vodotesnosti 10 ATM umožňuje plávanie a potápanie, navyše inteligentné hodinky disponujú funkciami pre potápanie bez dychu, ako je hĺbkomer a tréningové tipy v reálnom čase.

Suunto vertical solar steel počas lezenia

Odolná konštrukcia Suunto Vertical Solar Steel

Hodinky Suunto Vertical Solar Steel majú rozmery 49 x 49 x 13,6 mm a vážia 86 g. Má zosilnenú konštrukciu orientovanú na outdoorové aktivity. Na obal sa používa polyamid vystužený sklenenými vláknami. Ide o ľahký, ale odolný materiál, ktorý je ideálny pre hodinky určené na používanie v nepriaznivom vonkajšom prostredí. Ponúka vysokú odolnosť voči nárazom a poškriabaniu. Displej je chránený pred poškodením tvrdým zafírovým sklom. Celok dopĺňa odolný remienok zo silikónu.

Suunto Vertical Solar Steel na ruke

Hodinky Suunto Vertical Solar Steel sú teraz v predaji! Využite exkluzívnu akciu

Suunto Vertical Solar Steel sú inovatívne inteligentné hodinky, ktoré možno nabíjať solárnou energiou. Model ponúka dlhú výdrž batérie a množstvo funkcií užitočných pri outdoorových aktivitách. Inteligentné hodinky boli navrhnuté s ohľadom na dlhotrvajúce outdoorové výpravy a okrem iného ponúkajú navigačné funkcie, odolnú konštrukciu, meranie srdcového tepu a monitorovanie spánku. Predaj hodiniek Suunto Vertical Solar Steel sa práve začal!

Suunto Vertical Solar Steel lifestyle

To však nie je všetko! Jedinečná akcia je už za rohom! Pri kúpe nových hodiniek Suunto Vertical Solar máte možnosť získať senzačné slúchadlá Suunto Sonic len za 1 libru! Je to skvelá príležitosť užiť si nielen najmodernejšie inteligentné hodinky, ale aj skvelý zvuk počas tréningov a outdoorových aktivít. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú ponuku - skombinujte výnimočnú technológiu s jedinečným zvukom ešte dnes!


Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.