G-Shock Original s novými farebnými modelmi a sériou Virtual Rainbow inšpirovanou kyberpunkom

G-SHOCK

G-Shock Original s novými farebnými modelmi a sériou Virtual Rainbow inšpirovanou kyberpunkom

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

19 júl 2023

Na jar a leto ponúka spoločnosť Casio nové modely hodiniek G-Shock v línii, ktorá zhromažďuje hodinky s o niečo menšou obálkou, než majú hodinky G-Shock zvyčajne. Ide o farebnú sériu, ktorá bude mať úspech počas dovolenkovej sezóny. Ako sa na značku sluší, hodinky sa okrem atraktívneho dizajnu môžu pochváliť aj vysokou funkčnosťou. Zároveň sa na trhu objavuje model Virtual Rainbow, inšpirovaný kultúrou počítačových hier.

  • Tri farebné modely Casio G-Shock rozširujú letnú kolekciu Original.
  • Spoločnosť Casio zároveň predstavila nový rad Virtual Rainbow inšpirovaný kultúrou počítačových hier.
  • Hodinky budú čoskoro k dispozícii v obchode Hodinkovna.sk.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.

Hodinky Casio G-Shock Original v novom, farebnom prevedení

Menšie rady hodiniek G-Shock pochádzajúce zo série S dostali tri farebné novinky. Začiatkom roka mali v kolekcii premiéru prvé farebné modely - zelené s ružovým ciferníkom(GMA-S2100BS-3A), biele so žltým ciferníkom(GMA-S2100BS-7A) a ružové so žltozeleným ciferníkom(GMA-S2100BS-4A). Séria sa teraz rozširuje o ďalšie modely, ktoré sú rovnako farebné ako ich predchodcovia. Sú vybavené priesvitnými obálkami a remienkami. Hodinky majú zelený(GMA-S2200PE-3A), fialový(GMA-S2200PE-6A) a oranžový(GMA-S2200PE-5A) obal vyrobený z materiálu Carbon Core Guard, ktorý je zo živice vystuženej uhlíkom.

Casio G-Shock Original zelená

Povrch hodiniek Casio G-Shock má matnú povrchovú úpravu. Ciferníky hodiniek majú veľké indexy a číre ručičky, ktoré kontrastujú s pozadím ciferníka. Ciferníky sú okrem iného vybavené elektronickým displejom s dňom v týždni a dátumom v mesiaci, ktorý je chránený pred poškodením minerálnym sklom. Ide o funkčné modely vybavené mnohými praktickými funkciami. Patrí medzi ne 5 denných budíkov, podsvietenie LED a Neobrite, automatický kalendár, 12/24-hodinový formát, časovač, stopky, svetový čas a systém odolný voči nárazom.

Casio G-Shock Original tri nové modely

Virtual Rainbow - hodinky Casio G-Shock inšpirované hernou kultúrou

Rad G-Shock Virtual Rainbow vzdáva hold hernej kultúre a elektronickým športom prostredníctvom zaujímavého dizajnu inšpirovaného kyberpunkom. Hodinky z tejto série žiaria spektrom farieb RGB (červená, zelená, modrá). Neónové podsvietenie niektorých prvkov na ciferníkoch hodiniek dekoratívne pripomína osvetlenie používané v počítačových ventilátoroch, klávesniciach alebo slúchadlách.

Virtuálna dúha - Casio G-Shock

Futuristickú estetiku hodiniek Casio G-Shock podčiarkuje lesklý živicový obal s dúhovými odtieňmi. Model GA-100RGB-1AER má trblietavý ciferník zasadený do obálky s veľkosťou 51 mm. O niečo menší je model GA-2100RGB-1AER, ktorého obálka má veľkosť 45 mm. Hodinky sú vybavené nárazuvzdorným systémom, podsvietením LED a Neobrite, svetovým časom, stopkami, časovačom, 5 dennými alarmami, funkciou ručičkového pohybu, automatickým kalendárom a 12-/24-hodinovým formátom. Batéria pri štandardnom používaní hodiniek poskytuje v priemere 3 roky prevádzky.

casio g-shock virtual rainbow


Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.