241888 Hodinky Pánske Victorinox Airboss Mechanical Victorinox Airboss Mechanical

Layer 1
Poštovné zdarma
Objednať v rámci 0h 00m 00s, aby som ho dostával
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednávka montáže náramku (2,00 €) Tento výrobok je možné prispôsobiť tak, aby sa prispôsobil vášmu zápästiu. Náramok vám skrátime na vami zadanú veľkosť. Podrobnosti o službe nájdete na karte Prispôsobenie náramku.
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Victorinox 241888

Hodinky Victorinox Airboss Mechanical 241888 sú mimoriadne robustné pánske hodinky, ktoré v sebe spájajú športový a elegantný štýl. Strieborné puzdro hodiniek je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Zafírové sklíčko s antireflexnou vrstvou chráni čierny ciferník vybavený dátumovkou a denným časom. Medzi ďalšie funkcie hodiniek patrí logaritmické sklíčko, otočný rámček, skrutkovacie puzdro a vojenský čas. Vodotesnosť bola stanovená na 10 barov. Na výrobok sa vzťahuje 5-ročná záruka výrobcu.

Victorinox Airboss - špičková kvalita v leteckom štýle

Séria Victorinox Airboss je o triede v kombinácii s extrémnou odolnosťou, ktorá odkazuje na letecký štýl - ľahkosť, jemnosť, ale aj výdrž a odolnosť. Hodinky Victorinox Airboss Mechanical 241888 sú ideálnym modelom pre mužov, ktorí majú radi kombináciu elegantného a športového dizajnu. Obal aj náramok sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Obe tieto časti sú pokryté striebornou vrstvou. Kontrastom k puzdru je čierny ciferník vybavený dátumovkou, 24-hodinovým časom a vojenským časom. Vďaka zafírovému sklu s trojitou antireflexnou vrstvou a technológiou Super LumiNova môžete ľahko čítať čas bez ohľadu na dennú či nočnú dobu.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradícia už viac ako 130 rokov

Victorinox AG je švajčiarska rodinná spoločnosť, ktorá je dnes celosvetovo známa vďaka legendárnemu švajčiarskemu armádnemu nožu, ktorý je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Spoločnosť na výrobu nožov založil v roku 1884 Karl Elsner v dedinke Ibach (v švajčiarskom kanóne). Bola založená s cieľom znížiť nezamestnanosť a zabrániť masovej emigrácii. Spoločnosť sa čoskoro začala rýchlo rozvíjať, čo malo vplyv na prestíž značky v krajine, a tak - v roku 1891 bola dodaná prvá zásielka nožov švajčiarskej armáde. Bol to prelomový rok, ktorý umožnil vznik kolekcie vojenských nožov. Neustály rozvoj spoločnosti umožnil, aby sa stala jedným z popredných výrobcov nožov na svetovom trhu. Dnes sa okrem nožov môžeme tešiť okrem iného aj na hodinky Victorinox, ktoré v sebe spájajú švajčiarsku precíznosť, spoľahlivosť a odolnosť.

Pánske hodinky Victorinox Airboss Mechanical

Skvelý vzhľad a najlepšia funkčnosť

Pánske hodinky Victorinox 241888 pozostávajú z:

  • Strieborného obalu a náramku z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.
  • Čierny analógový ciferník s arabskými číslicami.
  • Zafírové sklíčko (9 bodov z 10 na Mohsovej stupnici) s trojitou antireflexnou vrstvou.
  • Skrutkovacie a zasklené zadné puzdro.
  • Presný švajčiarsky automatický strojček Sellita kalibru SW200.
  • Rezerva chodu 38 hodín.
  • Funkciadátumu na 6. hodine.
  • 24-hodinový systém.
  • Univerzálny koordinovaný čas (vojenský čas).
  • Technológia Super Lumi-Nova , ktorá je na rozdiel od luminiscenčnej vrstvy účinnejšia.
  • Logaritmické posuvné pravidlo.
  • Rámček otáčajúci sa v dvoch smeroch.

Odolnosť voči vode .

Vodotesnosť nastavená na 10 ATM zaručuje bezpečný kontakt s vodou bez obáv zo zaplavenia pri povrchovom plávaní a potápaní.

Záruka

Pánske hodinky Victorinox 241888 sú zabalené v originálnej škatuľke a vzťahuje sa na ne päťročná záruka. Záruka zahŕňa aj bezplatnú výmenu batérie počas prvého roka používania, ale len v prípade, že je batéria úplne opotrebovaná (vybitá).

Čo je v krabici?

  • 5-ročná medzinárodná záruka poskytovaná spoločnosťou Victorinox Swiss Army
  • " Príručka pre majiteľa
  • " Značková krabička Victorinox

Viac informácií Victorinox 241888

Model 241888
EAN 7611160089014
Výrobca Victorinox
Pre koho Pánske
Záruka 5 rokov
Vodotesnosť 100 metrov
Strojček Automatický
Druh púzdra Nerezová oceľ
Priemer púzdra 42.00 mm
Farba ciferníka Čierna
Sklíčko Zafírové
Typ remienka Nerezová oceľ
Farba remienka Strieborná
Šírka remienka 22.00 mm

Recenzie o Victorinox Airboss Mechanical 241888

Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:

Navrhnite cenu