-14%

241836 Hodinky Pánske Victorinox I.N.O.X. Mechanical Victorinox I.N.O.X. Mechanical

841,00 € 727,00 € 114,00 € lacnejšie Najnižšia cena od 30 dní pred zľavou: 841,00 € Instalments 0%: 15 x 48,47 € Pay for 30 days
Skladom - ihneď na odoslanie
Layer 1
Poštovné zdarma
Objednať v rámci 0h 00m 00s, aby som ho dostával
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednávka montáže náramku (2,00 €) Tento výrobok je možné prispôsobiť tak, aby sa prispôsobil vášmu zápästiu. Náramok vám skrátime na vami zadanú veľkosť. Podrobnosti o službe nájdete na karte Prispôsobenie náramku.
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Victorinox 241836

Každý muž, ktorý oceňuje hodinárske remeslo, by sa mal zoznámiť so švajčiarskou značkou Victorinox. Manufaktúra starostlivo vytvára každé hodinky tak, aby fungovali za každého počasia. Hodinky Victorinox I.N.O.X. Mechanical 241836 je model, ktorý zaujme nielen svojím spracovaním, ale aj dizajnom. Výrobcovia sa rozhodli odliať plášť z ušľachtilej ocele a skombinovať ho s vlastným dreveným remienkom, ktorý je podšitý prírodnou kožou. Puzdro je vybavené krúžkom s povrchovou úpravou odolnou proti poškriabaniu a odnímateľným chráničom. Nositeľ hodiniek má možnosť sledovať činnosť automatického mechanizmu, a to prostredníctvom priehľadného okienka na zadnej strane obálky. Zariadenie je vybavené vodotesnosťou 200 metrov, čo umožňuje plávanie a potápanie bez nutnosti vybratia hodiniek. Na výrobok sa vzťahuje päťročná záruka a je zabalený v originálnej škatuľke.

Victorinox - najvyššia kvalita a praktickosť

Pánske hodinky Victorinox I.N.O.X. Mechanical 241836 sú mimoriadne precízne navrhnutým modelom, na ktorého výrobu boli použité vysokokvalitné materiály. Kombinuje robustné puzdro z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a drevený remienok. Okrúhly čierny ciferník je krytý zafírovým sklíčkom s extrémnou odolnosťou proti poškriabaniu a trojnásobnou antireflexiou. Hodinky majú špeciálnu luminiscenčnú povrchovú úpravu, ktorá umožňuje čítať čas v sťažených svetelných podmienkach a dokonca aj v úplnej tme.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - tradícia už viac ako 130 rokov

Victorinox AG je švajčiarska rodinná spoločnosť, ktorá je dnes celosvetovo známa vďaka legendárnemu švajčiarskemu armádnemu nožu, ktorý je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Spoločnosť na výrobu nožov založil v roku 1884 Karl Elsner v dedinke Ibach (v švajčiarskom kanóne). Bola založená s cieľom znížiť nezamestnanosť a zabrániť masovej emigrácii. Spoločnosť sa čoskoro začala rýchlo rozvíjať, čo malo vplyv na prestíž značky v krajine, a tak - v roku 1891 bola dodaná prvá zásielka nožov švajčiarskej armáde. Bol to prelomový rok, ktorý umožnil vznik kolekcie vojenských nožov. Neustály rozvoj spoločnosti umožnil, aby sa stala jedným z popredných výrobcov nožov na svetovom trhu. Dnes sa okrem nožov môžeme tešiť okrem iného aj na hodinky Victorinox, ktoré v sebe spájajú švajčiarsku precíznosť, spoľahlivosť a odolnosť.

Pánske hodinky Victorinox I.N.O.X. Mechanické

Vynikajúci dizajn a najlepšie materiály

Pánske hodinky Victorinox 241836 pozostávajú z:

  • Okrúhleho puzdra vyrobeného zo striebornej vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele.
  • Kvalitného hnedého remienka, ktorý bol vytvorený z dreva.
  • Analógový ciferník v čiernej farbe chránený zafírovým sklíčkom s trojitým antireflexom.
  • Skrutkovacia korunka a skrutkovacie priehľadné viečko.
  • Odnímateľný chránič, ktorýchráni hodinky pred poškriabaním.
  • Funkcia dátumu s dňom v mesiaci umiestnená medzi 4. a 5. hodinou.
  • Ukazovateľ denného času.
  • Povrchová úprava Super-LumiNova na indexoch a ručičkách.
  • Švajčiarsky automatický strojček ETA 2824-2.
  • Rezerva chodu 38 hodín.
zegarek-meski-victorinox-i-n-o-x-mechanical-241834_003

Hodinky Victorinox I.N.O.X. - vojenská nezničiteľnosť

HodinkyVictorinox z kolekcie I.N.O.X. sú modely, ktoré obsahujú množstvo inovatívnych riešení, ktoré sú užitočné najmä vo vojenských podmienkach prežitia. Ide o hodinky, ktoré, ako sa na pravého bojovníka patrí, prešli viac ako 130 testami odolnosti v extrémnych podmienkach. Módny a zároveň vysoko odolný remienok je vyrobený z prírodného kaučuku, ktorý vďaka svojej pružnosti umožňuje veľmi pohodlné nosenie hodiniek. Ďalší materiál použitý pri výrobe hodiniek série I.N.O.X. Mechanicalje ľahký titán, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou. Je úplne bezpečný aj pre alergikov.

Odolnosť voči vode

Vodotesnosť nastavená na 20 ATM zaručuje bezpečný kontakt s vodou, bez obáv zo zaplavenia pri plávaní alebo potápaní.

Záruka

Pánske hodinky Victorinox 241836 sú zabalené v originálnej škatuľke a vzťahuje sa na ne päťročná záruka. Súčasťou záruky je aj bezplatná výmena batérie počas prvého roka používania, ale len v prípade, že je batéria úplne opotrebovaná (vybitá).

zegarek-meski-victorinox-i-n-o-x-carbon-241859_2_

Čo je v krabici?

  • 5-ročná medzinárodná záruka poskytovaná spoločnosťou Victorinox Swiss Army
  • " Príručka pre majiteľa
  • " Značková krabička Victorinox

Viac informácií Victorinox 241836

Model 241836
EAN 7630000733481
Výrobca Victorinox
Pre koho Pánske
Záruka 5 rokov
Vodotesnosť 200 metrov
Strojček Automatický
Druh púzdra Nerezová oceľ
Priemer púzdra 43.00 mm
Hrúbka púzdra 13.50 mm
Farba ciferníka Čierna
Sklíčko Zafírové
Typ remienka Drevený
Farba remienka Hnedá
Šírka remienka 21.00 mm

Recenzie o Victorinox I.N.O.X. Mechanical 241836

Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:

Navrhnite cenu