Hodinky v štýle Barbie - objavte výber najzaujímavejších modelov

Rozmanitosť

Hodinky v štýle Barbie - objavte výber najzaujímavejších modelov

Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.

02 august 2023

Svet sa opäť zbláznil do Barbie. Za všetko môže najnovší film Grety Gerwigovej s týmto názvom. V obchodoch sa začali objavovať kolekcie oblečenia či doplnkov inšpirované touto kultovou bábikou. Rozhodli sme sa skontrolovať, či si Barbie medzi hodinkami v ponuke obchodu s hodinkami nájde niečo pre seba.

Stručná história Barbie

Barbie je nepochybne jednou z ikon masovej kultúry a najobľúbenejšou bábikou na svete. V roku 1958 ju vytvorila americká podnikateľka Ruth Handlerová. K realizácii svojho nápadu ju inšpirovala návšteva Európy, počas ktorej sa stretla s nemeckou bábikou Bild Lilli, ktorá sa vyznačovala postavou zrelej ženy. Už o rok neskôr, v roku 1959, Barbie debutovala na americkom veľtrhu hračiek. Odkiaľ pochádza jej meno? Barbie je skratka mena Handlerovej dcéry Barbary. Celé meno bábiky je Barbara Millicent Roberts. Súčasťou vymysleného životopisu je aj Barbiein priateľ Ken, ako aj jej kamarátky a sestry.

Hodinky v štýle Barbie - aké hodinky?

V prvom rade - ružové. Barbieho cukríkovo farebný, osobitý štýl už prešiel do legiend. Vďaka svojej filmovej premiére sa opäť objavila v uliciach veľkých miest a stala sa inšpiráciou pre mnohých dizajnérov. Ide o výrazný šatník v kombinácii s rovnako výraznými doplnkami. Lesk a pôvab v najlepšej podobe.

Recenzia hodiniek v štýle Barbie

Prinášame vám prehľad hodiniek, na ktoré by bola hrdá aj samotná Barbie. Nájdete tu ružové, trblietavé a iné zaujímavé ozdoby.

Versace Medusa Pop fuchsiové šialenstvo

Dámske hodinky Versace Medusa Pop VE6G00323 sú určené pre milovníčky žiarivých odtieňov ružovej. Celkový fuksiový vzhľad tu rozbíjajú zlaté akcenty (spona, šnúrka a ručičky). Ako je pre značku Versace typické, nemohli chýbať ozdobné motívy v podobe hlavy medúzy a gréckeho vzoru. Barbie by si tento model určite obliekla na kávu s Terezou!

Dámske hodinky Versace Medusa Pop VE6G00323

Zlatý a trblietavý Timex Peyton

Druhým návrhom je jemnejšia, púdrovo ružová verzia. Hodinky Timex Peyton TW2V23400 upútajú pozornosť originálnymi indexmi v podobe jemných kvetov. Tie, rovnako ako obálka a náramok, sú zachované v ružovom zlate. Dokonale sa kombinujú so svetloružovým ciferníkom. Tento model by bol ideálny na rande s Kenom. Tento model značky Timex je romantický a jemný.

Dámske hodinky Timex Peyton TW2V23400

Žiarivá elegancia - Adriatica Fashion

Pre milovníkov trblietania sú ideálnou voľbou dámske hodinky Adriatica Fashion A3787.9113Q, ktorých celý ciferník pokrývajú trblietavé kryštálové čiastočky. Ciferník je zladený s obálkou a sieťovaným náramkom, na ktorý bola použitá ušľachtilá oceľ vo farbe ružového zlata. Toto sú hodinky, ktoré by Barbie nosila na elegantné výlety.

Dámske hodinky Adriatica Fashion A3787.9113Q

Kúzlo trblietok v hodinkách Tissot Lovely Square Festive KIT Diamonds

Návrh od značky Tissot, hodinky Lovely Square Festive KIT Diamonds model T058.109.17.036.02, osloví fanúšikov trblietavých doplnkov. Súprava sa dodáva až so 4 trblietavými remienkami v rôznych farbách. Do štvorcového obalu je vsadený ciferník s dvanástimi diamantmi, ktoré slúžia ako indexy. V závislosti od nálady si Barbie môže zmeniť farbu remienka a prispôsobiť si model svojim potrebám. Línia Tissot Lovely bola inšpirovaná 60. rokmi 20. storočia, desaťročím, v ktorom Barbie dobyla trh.

Dámske hodinky Tissot Lovely Square Festive KIT Diamonds T058.109.17.036.02

Preneste sa do sveta ružovej a trblietavej s hodinkami v štýle Barbie

Vyššie uvedené návrhy sú len kvapkou v mori - ružovej a trblietavej je dosť pre každého! Pozrite si ponuku Domu hodiniek a vyberte si model na mieru.


Anna Vargová

Anna drží prst na pulze, keď ide o to, čo je trendy a módne. Tiež v hodinkách. Ako fanúšička aktívneho životného štýlu rada navštevuje fitnes klub a posilňovňu. Práve prostredníctvom nej sa dozviete o možnostiach športových hodiniek a fitness trackerov.