Osviežená verzia P67 Officer Pro obsahuje nielen kozmetické zmeny, ale predovšetkým vylepšenia kľúčových parametrov

Traser

Osviežená verzia P67 Officer Pro obsahuje nielen kozmetické zmeny, ale predovšetkým vylepšenia kľúčových parametrov

Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.

13 február 2024

Značka Traser predstavila novú edíciu svojej známej kolekcie P67. Táto línia prešla celkom vážnymi zmenami a teraz sa objavuje v úplne prepracovanej edícii. Čo sa zmenilo? Takmer všetko: od nových farebných variantov, nového dizajnu obálky, cez nový náramok, ciferník až po vertikálnu trigalitnú značku nad 12. hodinou a dokonca aj skrutkovaciu korunku.

 
  • Výrobca špičkových vojenských a taktických hodiniek traser predstavil osvieženú verziu svojho radu hodiniek P67 Officer.
  • V kolekcii je 12 nových modelov.
  • Hodinky budú k dispozícii v obchode Hodinkovna.sk koncom februára 2024.
  • Viac informácií o hodinkách nájdete na našom blogu.
 

Traser P67 Officer Pro - taktické hodinky pre extrémne výzvy

Traser P67 Officer Pro je línia, ktorá spája funkčnosť taktických hodiniek s outdoorovými hodinkami. Tieto modely sa skvele hodia na rôzne aktivity, najmä celkom extrémne, navyše odohrávajúce sa v prírode, ako je survival alebo treking. Hodinky sú navrhnuté tak, aby odolali náročným podmienkam a úspešne plnili svoje funkcie, ako je ukazovanie cesty za všetkých podmienok a vysoká čitateľnosť údajov. Preto majú modely P67 Officer Pro robustné puzdro, vodotesnosť 10 ATM a ľahko čitateľný ciferník s veľkými indexmi a technológiou Trigalight, ktorá je charakteristickým znakom značky traser.

 

Traser P67 Officer Pro Grey

 

Lepšie utesnenie obalu hodiniek traser P67 Officer Pro vďaka skrutkovacej korunke

Kým predchádzajúce modely Officer Pro sa pýšili vodotesnosťou 10 ATM, osviežený rad bol doplnený o ďalší prvok, ktorý zlepšuje vodotesnosť obálky, a to o skrutkovateľnú korunku s dodatočným tesnením. Takéto opatrenie zároveň eliminuje kritickú oblasť konštrukcie hodiniek, cez ktorú by sa voda mohla potenciálne dostať do vnútra. Vodotesnosť 100 metrov umožňuje s hodinkami na zápästí voľne plávať a potápať sa bez akvalungu a kyslíkovej fľaše.

 

Traser P67 Officer Pro Black

 

Presnosť a čitateľnosť hodiniek Traser P67 Officer Pro - nové modely s detailmi, ktoré zlepšujú používateľský zážitok

Nové hodinky Traser z kolekcie P67 Officer Pro sa vyznačujú aj drobnými zmenami v dizajne ciferníka, ktoré výrazne zlepšujú čitateľnosť a komfort používania hodiniek. Upravená bola veľkosť písma a ručičky. Okrem toho bola nad 12. hodinou umiestnená výrazná trojuholníková značka, ktorá je v závislosti od modelu oranžová alebo modrá. Hodinové indexy využívajú technológiu trigalight, t. j. boli na ne umiestnené tríciové tyčinky. Ručičky sú potiahnuté technológiou SuperLumi-Nova. Vďaka kombinácii týchto dvoch technológií je ciferník dobre čitateľný aj v úplnej tme. Ciferník je chránený pred poškodením tvrdým zafírovým sklom odolným proti poškriabaniu s antireflexnou vrstvou, ktorá znižuje riziko vzniku odrazov. V puzdre s priemerom 42 mm sa nachádza špičkový švajčiarsky quartzový strojček Ronda 715. Okrem toho je každý model vybavený ukazovateľom dňa v mesiaci a denného času.

 
Traser P67 Officer Pro Čierny oranžový pruh
Traser P67 Officer Pro Black v tme
 

Traser P67 Officer Pro v štyroch farebných verziách s možnosťou výberu z troch remienkov

Spoločnosť Traser ponúka nové modely v štyroch farebných vyhotoveniach: čiernom, modrom, sivom a khaki. Každá z nich je k dispozícii s tromi možnosťami remienka vo farebnom prevedení, ktoré ladí s ciferníkom. K dispozícii je teda oceľový náramok v čiernej farbe a dva typy textilných remienkov NATO: jednofarebný tmavomodrý alebo čierny a s výrazným remienkom, ktorý farebne odkazuje na akcenty príslušného modelu. Koncom februára 2024 budú v obchode Hodinkovna.sk k dispozícii 3 modely s čiernym ciferníkom: P67 Officer Pro Black TS-111065 tourbillon s čiernym remienkom NATO doplneným oranžovou linkou, P67 Officer Pro Black TS-111066 tourbillon s jednotným čiernym textilným remienkom a P67 Officer Pro Black TS-111067 tourbillon na náramku z nehrdzavejúcej ocele. Dva modely s modrým ciferníkom: traser P67 Officer Pro Blue TS-111068 vybavený modrým remienkom NATO s oranžovou linkou a traser P67 Officer Pro Blue TS-111069 s čiernym remienkom NATO. A jeden model so sivým ciferníkom a čiernym textilným remienkom: traser P67 Officer Pro Grey TS-111072. V blízkej budúcnosti sa v obchode Hodinkovna.sk objavia aj ďalšie modely.

 

tracer P67 Officer Pro Blue

Hodinky Traser

Zobraziť všetky


Martin Hric

Muž v neustálom pohybe. Ak práve neskúša nejaký nový šport, pravdepodobne je na ceste a chytá stop do Chorvátska. Milovník inteligentných hodiniek a high-tech hodiniek.