Pozrite sa ako hodinkypadnú na vaše zápästie

Watch's visualization

Vyskúšajte si hodinky

Watch's visualization
Ruka:
Obvod zápästia (cm): Pozrite si ako sa merajú »
Pozrite si ako sa merajú »
Šírka puzdra 43 mm
Šírka remienka 21 mm

241861 Hodinky Pánske Victorinox I.N.O.X. Carbon Victorinox I.N.O.X. Carbon

Layer 1
Poštovné zdarma
Objednať v rámci 0h 00m 00s, aby som ho dostával
Garantované doručenie do Vianoc
Bezplatné vrátenie do 100 dní Predlžujeme možnosť vrátenia výrobku až na 100 dní bez udania dôvodu! Podrobnosti nájdete v časti Možnosť vrátenia až do 100 dní!
Objednajte si gravírovanie na tanier zdarma Objednávka gravírovania môže predĺžiť čas dodania o 1 pracovný deň. Ospravedlňujeme sa za všetky nepríjemnosti.
Gravírovanie
Objednať darčekové balenie Tento výrobok môže byť zabalený v elegantnom darčekovom balení. Dostupné možnosti a podmienky tejto služby nájdete v časti Darčekové balenie

Podrobnosti Victorinox 241861

Hodinky Victorinox I.N.O.X. Carbon 241861 sú hodinky, ktoré prešli 130 extrémnymi testami odolnosti. Vesmírne testovaný plášť z uhlíkových vlákien je odolný voči poškriabaniu a poškodeniu. Remienok z paracordu, tzv. padákovej šnúry, je vysoko odolný a farebne zladený. Technológia Super-LumiNova®, ktorou sú potiahnuté logo, ručičky a číslice - poskytuje napríklad desaťnásobnú svietivosť luminiscenčného podsvietenia. Ide o fluorescenčnú zlúčeninu využívajúcu hlinitan strontnatý - nie je rádioaktívna (ako väčšina technológií na báze rádia) a nie je toxická pre životné prostredie). Ciferník je chránený zafírovým sklíčkom s trojitou antireflexnou vrstvou, čo zaručuje plnú čitateľnosť aj pri jasnom slnečnom svetle. Hodinky sú vybavené dátumovkou na deň v mesiaci, skrutkovacou korunkou a skrutkovacím zadným krytom. Model Victorinox I.N.O.X. Carbon 241861 sa predáva v jedinečnom puzdre s prídavným gumovým remienkom a chráničom. Ďalšou vlastnosťou hodiniek je ich vodotesnosť, ktorá je hodnotená na 20 ATM - to znamená, že v hodinkách môžete plávať a potápať sa bez poškodenia mechanizmu. Na výrobok sa vzťahuje 5-ročná záruka a je zabalený v originálnej škatuľke.

Čo je v krabici?

  • 2-ročná záruka poskytovaná distribútorom hodiniek Victorinox
  • Návod na použitie
  • Krabica so značkou Victorinox

Viac informácií Victorinox 241861

Model 241861
EAN 7630000735522
Výrobca Victorinox
Pre koho Pánske
Záruka 5 rokov
Vodotesnosť 200 metrov
Strojček Quartz
Druh púzdra Uhlíkové vlákno
Priemer púzdra 43.00 mm
Hrúbka púzdra 13.60 mm
Farba ciferníka Šedá
Sklíčko Zafírové
Typ remienka Paracord
Farba remienka Šedá
Šírka remienka 21.00 mm

Recenzie o Victorinox I.N.O.X. Carbon 241861

Napíšte svoju vlastnú recenziu
Vaše hodnotenie:

Navrhnite cenu