ABC štýlu - s čím kombinovať farebné a vzorované hodinky?

Rozmanitosť

ABC štýlu - s čím kombinovať farebné a vzorované hodinky?

Zuzana Marková

Okrem zbierania elegantných dámskych hodiniek a šperkov (a písania o nich) sa venuje aj poradenskej činnosti. Veselá postava, ktorá je vždy pripravená poradiť a pomôcť. Súkromne vedie aktívny životný štýl a miluje prípravu chutného sushi.

18 apríl 2023

Sezóna jar/leto nabáda k odvážnejšiemu štýlu. Vyberáme si živé farby a odvážnejšie vzory. Tento silný trend cítia aj návrhári hodiniek. S čím kombinovať potlače? Ako to neprehnať? Prezradíme vám tri šikovné stylingové triky. Vytvorte si vlastný štýl so vzorovanými hodinkami!

Vzory ako výrazné farby

Ak ste sa rozhodli pre vzorované hodinky , vyberte si z nich jednu výraznú farbu. Môžete ju použiť na spodnú aj vrchnú časť svojho šatníka. Ak si však vyberiete žlté nohavice, zlaďte ich s tlmenými vrchmi, ako je béžová, biela, sivá alebo čierna. Opakovaním farieb bude celý vzhľad dokonale ladiť.

Farebné hodinky Adidas

Naším tipom na štýlové dámske hodinky s potlačou je model Swatch The Frame Frida Khalo. Odtlačok je reprodukciou autoportrétu umelkyne, ktorý sa v súčasnosti nachádza v múzeu v Mexiku. Fridino dielo bolo plné odkazov na mexickú aj indiánsku kultúru. Hodinky dostali etnický nádych a je ťažké od nich odtrhnúť oči. Ak ste fanúšikom maľby, ktorý oceňuje nezvyčajné a netradičné predmety, potom si vyberte hodinky Swatch The Frame Frida Khalo.

kolekcia hodiniek the frame frida khalo

Kombinujte zvieracie vzory s pastelovými farbami

Jedným z obľúbených trendov na jar/leto je safari vzhľad. Zvieracie vzory sú pre tento vzhľad fantastické. Vzhľad hadej kože je veľmi elegantný. Pre jemný nádych si vyberte tlmené pastelové farby. Všetky zemité farby, béžová, zelená a modrá alebo jemná sivá sú ideálne na prelomenie nudy. Tento typ kombinácie je ideálny pre pracovné aj bežné oblečenie.

Hodinky s potlačou Michael Kors

Naším návrhom sú štýlové dámske hodinky od talianskej značky Furla. Vzor hadej kože zdobí nielen remienok, ale aj ciferník, na ktorom sú štyri bodové indexy a logo značky. Obal je vyrobený z ušľachtilej ocele, ktorá bola pokovovaná zlatom. Potlač je pomerne bohatá, napriek tomu pôsobí veľmi decentne a elegantne. Pútavé sú aj detaily, ako napríklad čipka s monogramom. Dizajnéri si dali záležať aj na tom najmenšom detaile. Hodinky fungujú na základe osvedčeného quartzového strojčeka.

Furla Easy Shape s potlačou zvierat

Dizajn s monogramom

Čoraz viac značiek využíva svoje logo alebo monogram a vytvára z neho vzor, ktorý zdobí jednotlivé kúsky ich kolekcií. Najlepšími príkladmi sú giganti ako značky Louis Vuitton, Michael Kors alebo Guess. Monogramy sa často duplikujú alebo kombinujú navzájom a vytvárajú úplne nový dizajn. To platí nielen pre kabelky, ale aj pre šperky, topánky a hodinky. Potlače tohto typu majú jednu základnú výhodu, hodia sa ku všetkému. Môžete ich ľahko kombinovať s inými vzormi, ako aj s výraznými farbami. To je ideálne pre tých, ktorí so vzormi ešte len začínajú.

Hodinky Guess s monogramom

Našu pozornosť upútali dámske hodinky Guess Claudia, ktoré zdobilo logo 4G. Potlač zdobí oceľový sieťovaný náramok, ako aj ciferník hodiniek. Celý vzhľad je decentný, keďže boli použité dve pokojné farby - strieborná a tmavomodrá. Remienok bohato zdobený kryštálmi dodáva celkovému vzhľadu šmrnc. Hodinky fungujú na základe osvedčeného quartzového mechanizmu. Najzaujímavejšie je, že potlač na prvý pohľad pripomína skôr kvety alebo marocké vzory než logo značky Guess.

Hádaj Claudia monogram

Vytvorte si jedinečný vzhľad so vzorovanými hodinkami

Hodinky s potlačou sú fantastickým spôsobom, ako spestriť a oživiť svoj vzhľad. Ak ste nováčik vo vzoroch, začnite hodinkami a potom sa prepracujte k väčším plochám, ako sú nohavice, blúzka alebo šaty. Kvetinové vzory dodajú jemný dievčenský vzhľad, zatiaľ čo zvieracie vzory dodajú pikantný nádych. Hrajte sa so vzormi a textúrami, aby ste vytvorili jedinečný efekt. Akú potlač budete nosiť túto sezónu?

dámske hodinky swatch frida kahlo

Zuzana Marková

Okrem zbierania elegantných dámskych hodiniek a šperkov (a písania o nich) sa venuje aj poradenskej činnosti. Veselá postava, ktorá je vždy pripravená poradiť a pomôcť. Súkromne vedie aktívny životný štýl a miluje prípravu chutného sushi.